לאחר קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/01/2009 | 09:56 | מאת: mrrr

6 שנים לאחר סרטן במעי הגס, B1,ללא טיפולים, לאחר מכן במשך השנים כריתת פוליפים (9). בקולונוסקופיה השבוע נמצא -- בשק הצקום אזור היפרמי עם אפטה במרכזו , נלקחו ביופסות-- . הסבריו של הרופא שבצע ניתנו לי כשאני מעורפלת לאחר הבדיקה. נאמר לי ללכת לרופא בעוד חודש. מה משמעות הממצאים? (נכנסתי ללחץ כשניסיתי למצוא את ההגדרות במילון) אנא עזרתך.

08/01/2009 | 13:00 | מאת: ד"ר אייל גל

נשמע שמדובר בממצא דלקתי בצקום (חלקו הסופי של המעי הגס) שיכול להגרם גם עקב ההכנה לבדיקה , יש להמתין לתשובות הביופסיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול