האם זה הכרחי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/01/2009 | 20:35 | מאת: קארין

אני סובלת משיעול יבש ולפעמים מצרבת היה לי פעם חיידק הליקובטר וללא טיפול זה עבר הייתי אצל הרופא בגלל קוצר נשימה ושיעול יבש והוא הפנה אותי לבדיקת דרכי עיכול עליונות האם זה הכרחי כי אני מאוד מפחדת מהבדיקה ומהתופעות וסיכוניה

08/01/2009 | 12:54 | מאת: ד"ר אייל גל

ניתן להסתפק בשלב ראשוני בנסיון טיפולי ע"י תרופות להורדת חומצה, צילום של דרכי העיכול וגם בדיקת חיידק בנשיפה במקום גסטרוסקופיה אם כי זו הבדיקה העדיפה בעיקר אם את בגיל מבוגר. ד"ר גל

08/01/2009 | 13:12 | מאת: קארין

תודה על תשובתך .ורציתי לשאול מה אלו התרופות נוגדי חומצה?האם ניתן לקקבל את זה מרופא משפחה?.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול