קוליטיס וחיסון נגד (שפעת ) צינון תמידי-מישהו עשה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/01/2009 | 09:48 | מאת: vivi

שלום ד'ר אייל לבן 35 יש כבר כמה שנים קוליטיס והוא מטופל בכדורי ראפסל 1 ג'ר ומידי פעם כשיש התלקחות משתמש ב'אנמה חוקנים' -בדרך כלל מרגיש טוב עובד ומתפקד .השאלה שאני רוצה לשאול היא : האם ההמלצה להתחסן 'בחיסון נגד שפעת' לא תזיק/תתנגש באופן עקיף בטיפול "בקוליטיס" ? . יצא לו בתקופה האחרונה להיות מצונן כמה פעמים כ -3-4 לסרוגין במשך שבוע ויותר וזה ממשיך ומכביד . תודה רבה ויוי

08/01/2009 | 11:15 | מאת: ד"ר אייל גל

בהחלט מומלץ לבצע חיסון נגד שפעת ואין התנגשות עם המחלה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול