הליקובטר פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/01/2009 | 20:06 | מאת: דנה

שלום, אני בת 45, קיבלתי זה עתה, תשובה חיובית של למעלה מ 5 . סובלת מאוד בשנתיים האחרונות וטופלתי ב 4-5 סדרות של לנטון. כעת אני מניחה שאקבל את הטיפול המשולש. קראתי מאמרים רבים על החיידק , שהתגלה כמסרטן. כיצד ניתן לאבחן/לשלול סרטן במערכת העיכול ? אודה לתשובתך

04/01/2009 | 21:19 | מאת: דנה

בנוסף מהו המינון המומלץ בתרופות ? תודה על תשובתך

08/01/2009 | 10:47 | מאת: ד"ר אייל גל

ברב המקרים מטפלים במוקסיפן 2 גרם ליום וקארין 1 גרם ליום בנוסף לאומפרדקס. ד"ר גל

08/01/2009 | 10:47 | מאת: ד"ר אייל גל

מכיוון שהגעת לגיל 45 מעבר לטיפול בחיידק הליקובקטר מומלץ לבצע גם גסטרוסקופיה בעיקר לצורך שלילת גידולים בקיבה ובושט. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול