דילול עוברים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

10/05/2000 | 13:28 | מאת: ד

שלום, אשמח אם אקבל תאור לגבי התהליך שמתבצע בדילול עוברים...מה הסכנות ? לטווח הקצר והארוך ? וכל אינפורמציה אחרת וכמו כן האם ההחלטה מחייבת בועדות רפואיות ? תודה רבה

11/05/2000 | 10:30 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

כל הפסקת הריון מחייבת ועדה רפואית. בטופס הועדה קיים סעיף העוסק בדילול. דילול העוברים נעשה בד"כ סביב שבוע 10 להריון לממרות שקיימים מקומות בהם הפעולה נעשית מאוחר יותר. סכנות הדילול הינם אובדן ההריון כולו. לגבי טכניקת הדילול צתלוי מי המבצע על פי נסיונו והעדפותיו.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה