קוצר נשימה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

13/07/2016 | 16:19 | מאת: לימור

שלום, אני נמצאת כרגע בשבוע 18 5 להריון תקין. אסטמטית מלידה, אסטמה קלה מאוד שמתבטאת בקוצר נשימה קל פעם בשנה, כמעט ולא נוטלת ונטולין. קמתי הבוקר עם קוצר נשימה קל ולקראת הצהריים, לאחר מאמץ קל, חוויתי קוצר נשימה די חריף. בנוסף, לפני שבוע ביצעתי אינפוזיה לברזל כי ההמוגלובין שלי עמד על 9.5. השאלה שלי היא האם ניתן ליטול ונטולין בהריון ללא סיכון? לאחר נטילת ונטולין יש לי דופק מהיר, האם זה מסכן את העובר? תודה על העזרה, לימור

שלום לימור, אפשרי להשתמש בונטולין בהריון. לנשים שמשתמשות בתדירות גבוהה מומלץ לעבור לונטולין ארוך טווח. בנוסף, חשוב שתתייעצי עם הרופא המטפל . המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה