ריקוד בלט בהריון + אימון בחדר כושר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/03/2016 | 07:21 | מאת: מאי

שלום, אני נמצאת כעת בתחילה הריון (שבוע 5) ורציתי לשאול שתי שאלות: 1. אני מתאמנת בחדר כושר 3-4 פעמים, על מכשיר קרוס במשך כשעה ועושה תרגילי בטן, ישבן, רגליים וגב, האם אני יכולה להמשיך להתאמן? אם לא תרגילי בטן אז לפחות ללכת בקרוס.... מה בדיוק אסור? 2. אני רוקדת בלט פעם (ולעיתים פעמיים) בשבוע, השיעור כולל עבודה שאינה מאומצת אך גם תרגיל בטן ותרגיל של קפיצות - האם אני צריכה להפסיק עם הבלט?! או שאפשר להמשיך אך רק להמנע מכפיפות בטן וקפיצות - או שבשלב כה מוקדם הכל מותר....? אני קצת מבולבלת, אשמח ממש להכוונה. תודה רבה, מאי.

שלום מאי, אין מניעה מלעסוק בספורט בהריון. את מתאמנת מלפני ההריון, אין סיבה שתפסיקי כעת. כמובן לעקוב שהכל מתפתח בצורה תקינה. התייעצי גם עם הרופא המטפל. הרבה בריאות, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה