בדיקת היריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

17/01/2016 | 18:17 | מאת: ענבר

יש לי כבר איחור של יומיים-שלושה מהמחזור הרגיל שלי, ובבדיקת ההיריון הביתית שעשיתי, לא קיבלתי תוצאה שמצביעה על היריון. מה יכול להיות הגורם לאיחור הזה במחזור (המחזור שלי בדרך כלל מסודר)? והאם ייתכן שבכל זאת אני בהיריון? אם כן, האם כדאי שאגש ישר לבצע בדיקת דם להיריון?

שלום ענבר, לפעמים המחזור מאחר מסיבות שונות. סטרס ולחץ יכולים להיות הגורם. קורה לפעמים שיש הריון וטרם רואים בבדיקה הביתית. ממליצה לך לבצע בדיקת דם אשר מדוייקת יותר מהבדיקות הביתיות. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה