האטה בגדילת עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

26/10/2015 | 11:19 | מאת: תום

היי. אני בשבוע 35 5. לפני כשבועיים עשיתי הערכת משקל והערכה היתה נכון לשבוע 33 4 כ2130 גרם. אתמול עשיתי עוד הערכה ויצא 2290.כך שבשבועיים האחרונים עלתה רק 150 גרם בערך. פרט למשקל כל שאר הבדיקות) דופלר ומוניטור( היו תקינות. הרופא יעץ לי לחזור בעוד שבוע ואם ממשיך קצב עלייה איטי ליילד מייד. אשמח לשמוע דעתך או מדוע יכולה להיות האטה כזאת בגדילה בשבוע כזה. תודה רבה!

לקריאה נוספת והעמקה

שלום תום, ישנן מס' סיבות היכולות לגרום להאטה בגדילת העובר. הכי נכון לעשות כרגע זה מה שייעץ לך הרופא. אני ממליצה לך להתייעץ בפורום "הריון ולידה-הלל יפה" המנוהל ע"י רופאים. פורום זה, הוא פורום תמיכה בהריון ולידה. המשך הריון קלל ובריא, דנית

מנהלי פורום הריון ולידה - תמיכה