hcg גבוה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/08/2015 | 18:30 | מאת: mor1218o

שלום רב, אני שבוע 12.2 ובבדיקת שקיפות עורפית שביצעתי יצא שאני שבוע 13. הבדיקה יצא תקינה נוזל 1.2, ערכים תקינים ןסיכון 1:10000לתסמונת דאון. אך הfree b hcg היה גבוה 9.40... יש לציים כי לפני שלושה שבועות היה לי יום אחד עם הפרשות חומות שאחרי 4 ניגובים חלפו. האם זה קשור? מה לעשות? מה זה יכול להעיד?

שלום מור, בתחילת ההריון יכולות להופיע הפרשות. ישנן נשים שמופיע להן דימום מועט והכל תקין. במידה שיש ספק גשי להיבדק. בנוגע לערכי הבדיקה, פני לפורום "הריון ולידה-הלל יפה" אשר מנוהל ע"י רופאים. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה