התייעצות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/07/2015 | 09:18 | מאת: לי

הי, אני לוקחת גלולות כ10 שנים. לפני חודשיים הפסקתי לקחת.. ולא קיבלתי מחזור.. ואנחנו מנסים להיכנס להריון.. עשיתי בדיקות הריון, בדיקת דם והכל יצא שלילי. עכשיו כבר לא קיבלתי מחזור חודשיים...הייתי אצל הרופא נשים בבדיקה שבוע שעבר ואמר לי לקחת פרוברה לזירוז המחזור 5 ימים אני קצת חוששת האם כדאי כבר להתחיל לקחת את הכדורים? והאם גם בתקופה הזאת יש ביוץ?

שלום לי, ביוץ יכול להתרחש גם ללא הופעת הווסת, והמחזור יסדיר עצמו בהדרגתיות. על מנת לעזור לגוף לחזור לאיזון, להסדיר את המחזורים ולהימנע מנטילת כדורים בשלב זה, אני ממליצה לך לנסות טיפולים בדיקור סיני וצמחי מרפא אצל מטפלים אשר מתמחים בנושא. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה