גירוד בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

18/07/2015 | 18:43 | מאת: רונה

שלום רב אני בהריון שבוע 38 בבדיקה אצל רופאת נשים שלי אמרתי לה שיש לי התחלה של גירוד בגוף .היא ישר הפנתה אותי למיון לבצע בדיקות תפקודי כבר מחשד לicp עברתי את הבדיקה הכל היה תקין בנוסף בבית חולים עשו בדיקת מלחי מרה שגם הם יצאו תקינים , הבעיה שעדיין יש גירוד בידיים ורגליים עם נקודות אדומית ופריחה וזה ממש מציק, האם יכול להיות שצריך לחזור על הבדיקה או מדובר בפריחה רגילה ולא מסכמת את העובר !!

שלום רונה, גירוד בהריון היא תופעה שכיחה ולרוב אינה מזיקה. אם הבדיקות יצאו תקינות, אין צורך לבצען שוב. (כמובן התייעצי גם ברופאה). ממליצה לנסות טיפולים ברפואה סינית (דיקור סיני) והומאופתיה, אשר יכולים מאוד להקל על התופעה. כדאי לגשת למטפלים אשר מתמחים בהריון ולידה. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה