עליה איטית של בטא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

25/06/2015 | 09:20 | מאת: קארין

שלום ובוקר טוב, אני מודאגת ואובדת עצות, אני לאחר טיפול ivf ב 29.5 הוחזרו 2 עוברים תוצאות בטא- 14/6 81 16/6 218 22/6 1022 24/6 1851 שלשום הייתי אצל הרופאה ולא נצפה שק הריון (תחילת שבוע 6) אין לי לחצים או דימומים א. האם יש קשר בין עליה איטית של בטא לכך שלא נצפה שק הריון? ב. האם באמת מוקדם לראות שק הריון בשבוע 6 ג. האם יש סיכוי חלילה להריון חוץ ריחמי? ד. ואם לא אז למה אין עליה תקינה וממה היא יכולה לנבוע??? תודה על הסבלנות והעזרה :)

שלום קארין, בשבוע שישי כבר ניתן לראות את שק ההיריון. זהו פורום תמיכה, ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רפואי - "הריון ולידה-הלל יפה". בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה