שבוע 7 4 שק הריון ללא עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/06/2015 | 21:24 | מאת: פלונית אלמוני

עשיתי לפני שבועיים אולטרסאונד והרופא אמר שאני בקושי מגרדת שבוע חמישי מאז עברו בדיוק שבועיים בדיקת חלבון בדם הכפילה את עצמה אחרי שבוע ובבדיקת האולטרסאונד היום ראו שק הריון ללא עובר.. הרופא מיד אמר הריון לא תקין גשי להפלה חייבת לציין שהאולטסאונד שלו ישן אז יש סיכוי לאי דיוקים אחרי חקירות בפורומים ראיתי שלא מעט נשים חישבו את גיל ההריון לא נכון ולפעמים היה ביוץ מאוחר .. מה הסיכוי שההריון הזה עד יתפתח ? האם כדי לגשת להפלה או לחכות עוד קצת ? אולי לנסות רופא אחר אני בסערת רגשות אז קצת קשה לחשוב בהגיון אשמח לעצה

שלום, תמיד טוב לשמוע חוות דעת נוספת. המתיני מס' ימים וגשי לבדיקה שוב. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה