היא נוראית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/06/2015 | 12:24 | מאת: שלומית

היא ממש נוראית. גם כרופאה וגם כבן אדם. משכה אותי ארבעה חודשים בלי להתחיל שום טיפול הורמונלי על מנת להיכנס להריון, מכיון שהיתה חסרה לה בדיקה. וכשהגיעו כל תוצאות הבדיקות אמרה לי בעודה כותבת שנראה שאני אצטרך תרומת בצית. נשברתי מזה ולא הפסקתי לבכות חודשים. ואפילו לא ניסינו שום הורמון לקחת. היא נוראית ועם התנהגות קשה ומגעילה החלפתי רופא לרופא פרטי ואני בהריון מהבצית שלי ממש להתרחק ממנה

שלום שלומית, לא הצלחתי להבין למי הופנתה תגובתך... על כל פנים, שמחה לשמוע שאת בהריון מהביצית שלך. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה