וריקוצלה ומורפולוגיה נמוכה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

21/05/2015 | 18:00 | מאת: הילה

שלום בעלי הופנה לעשות בדיקת איכות זרע לאחר שאבחנו אצלו וריקוצלה בשני האשכים ברמה 1 (הלך לבדיקה בעקבות כאבים). הבדיקה יצאה תקינה חוץ מהמורפולוגיה 1%! השאלות שלי הן- האם הוריקוצלה שגילו אצלו קשורה למורפולוגיה הנמוכה? אם כן, אם הוא יעבור את הניתוח של הוריקצלה המורפולוגיה תעלה? מה בעצם יכולים להיות הגורמים למורפולוגיה כזו נמוכה? האם יש לך טיפול בארץ? טרם ניסינו להיכנס להריון כי החלטנו לחכות קצת עם הנושא אך זה מטריד אותנו מאוד. תודה

שלום הילה, שאלותייך הן מקצועיות ודורשות מענה ע"י רופאים. זהו פורום הריון ולידה-תמיכה. פני לפורומים המנוהלים ע"י רופאים. לדוג': "הריון ולידה-הלל יפה". הרבה בריאות, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה