תופעות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/05/2015 | 18:05 | מאת: לילך

שלום אני בשבוע 5 מבחינת תופעות הריון מרגישה בבירור גודש בשדיים ועייפות. בנוסף סובלת מתופעה שלא ראיתי שמצויינת- ב3 ימים האחרונים מרגישה שמאוד קר לי. גם כשלכולם חמים. האם תופעה מוכרת? יתכן אולי חוסר בהומוגלובין?

שלום לילך, כל אישה חווה את ההיריון בצורה שונה. יכול להיות שתחושת הקור שאת חווה זה חלק מתופעות ההיריון, אפשרות נוספת יכולה להיות התחלה של התקררות או שזה באמת חוסר בהמוגלובין. ממליצה לך לגשת לבצע בדיקות דם כלליות. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה