צירים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/05/2015 | 13:30 | מאת: לילוש

היי. אני שבוע 23 היום והבדיקה שגרתית של סקירה מוקדמת הראש של עוברית היה נמוך מאוד מה שגרם לרופאה לבדוק אורך צוואר שהיה 2.6 נשאלתי לכאבי בטן והסברתי שיש קצת כיווצים אבל לא ממש כואבים רק התקשות של הבטן. נשלחתי למיון לקבל תרופות ומצפה צוואר 2.35 ופתיחה קטנה מאוד. כרגע שוחררה הביתה אחרי יומיים ושוב יש התקשות ברחם אבל ללא כאבים. מה עליי לעשות?!

שלום לילוש, ממליצה לך לגשת לבדיקה נוספת ע"מ לוודא שהכל תקין. כל טוב ובהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה