אפידורל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

30/04/2015 | 10:15 | מאת: אדוה

הלידה האחרונה שלי הייתה לפני תישע שנים ב-2006 אז לקחתי אפידורל שגרם לתופעות לוואי פחות נעימות....האם מאז השתנה משהו באפידורל? אולי המינון יותר נמוך ואז התופעות פוחתות? אולי אפשר לווסת את כמות החומר שלא לקחת הכל במכה ? משהו?

שלום אדוה, לרוב האפידורל ניתן בטפטוף וליולדת יש את האפשרות לווסת את עוצמתו. במקומות מסוימים הוא ניתן במנה, אם יש צורך מבקשים מנה נוספת כעבור שעתיים. בהגיעך לחדר לידה עדכני את הצוות הרפואי בניסיונך הקודם עם מתן אפידורל. לידה קלה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה