לידה טבעית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

26/04/2015 | 19:15 | מאת: hava

שלום יש לי בת בת 31 הריון שלישי לפני 3 וחצי שנים היא ילדה בניתוח אחרי הניתוח נהיו לה בעיות בריאות אבל זה עבר אבל מאז היא ישנה בלילות עם מכשיר נשימה כרגע היא נכנסה לתשיעי והרופאים רוצים לנתח אותה שוב והיא לא רוצה כי כל ההריון תקין ועל פניו לא נראה שום בעיה הרופאים בקשו ממנה שתהיה בשמירה בבית חולים ומתעקשים לקבוע תאריך לניתוח שאלתי היא אם בתי מתעקשת ללדת טבעי היות שאין לה כרגע שום בעיה האם היא לוקחת סיכון ? אודה מאוד ואשמח לקבל דעתכם בתודה מראש hava

שלום חווה, זהו פורום תמיכה בהריון ולידה. אנא פני לפורום רפואי. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה