שאלה לגבי בדיקת ספינה וצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

21/04/2015 | 11:17 | מאת: שבוע 35

שלום, הייתי אתמול במיון עקב הפניה של הרופא עם חשש לעיכוב בגדילה. במהלך המוניטור ראו שיש לי צירים סדירים, מה שהוביל לבדיקת פתיחה. אני לא בלידה, הצוואר סגור והרופא אמר שהעובר גבוה (בספינה -3). שאלתי היא: האם לא בעייתי לעשות בדיקת ספינה כשצוואר הרחם סגור? זה לא דורש פתיחה של צוואר הרחם ועלול לגרום לזירוז או בעיות אחרות? תודה

שלום, אפשר לבדוק את גובה העובר גם כשצוואר הרחם סגור. פעולה זו אינה מזרזת את הלידה. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה