Omeprazole

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/04/2015 | 12:34 | מאת: שבוע 11

אני בשבוע 11 להריון וכבר בתחילת ההריון אני סובלת מצרבות חמורות הכוללות כאבים חדים בחזה. הרופא רשם לי omeprazole ואני כבר נוטלת את התרופה משבוע שמיני בערך. עדיין סובלת מחרבות אבל הכאב החד ירד . עד כמה בטוחה התרופה הזאת בהריון והאם אפשר ליטול אותה לאורך ההריון כולו?

שלום, מומלץ שתיוועצי עם הרופא המטפל לגבי המשך הטיפול. בנוסף, הייתי ממליצה לך להיעזר ברפואה הסינית אצל מטפל/ת אשר מתמחים בתחום. המשך הריון קל ובריא, דנית

23/04/2015 | 19:55 | מאת: שבוע 11

הרופא המטפל אמר לי שאני יכולה לקחת את התרופה לאורך כל ההריון אם הבעיה לא תעבור. המחקר האחרון מציג את התרופה כבטוחה אבל עדיין מסווג class C על ידי ה fda אז אני מבולבלת האם הבטיחות של התרופה חלוקה בדעות?

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה