המלצות למעקב הריון בסיכון במאוחדת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

31/03/2015 | 16:57 | מאת: רונית

שלום אני מחפשת המלצה על גניקולוג שמבצע מעקב הריון בסיכון בקופת חולים מאוחדת. רצוי באזור רחובות אבל גם מסביב (ראשון, מודיעין תל אביב וכו') בא בחשבון. ואולי גם חיפה. חשוב לי שיהיה מקצועי אבל עוד יותר שיהיה נחמד רגיש סבלני, מסביר וכולי. למישהי יש המלצות? שמות ששמעתי ד"ר זילבר אורי ד"ר מצקל אבי ד"ר זילברמן בנימין מישהי מכירה? שמות נוספים יתקבלו בברכה תודה

שלום, לדעתי כדאי שתקבלי המלצות מנשים באזור מגורייך שנבדקו ע"י הרופאים. נסי להפנות את שאלתך לפורום הריון ולידה- הלל יפה. אולי שם ידעו להמליץ. בהצלחה וכל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה