הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/01/2015 | 11:13 | מאת: הדר

שלום לצערי עברתי לידה מוקדמת בשבוע 24 והעובר לא שרד ... כרגע מנסים שוב להכנס להריון המחזורים שלי סדירים כול 32-33 ימים 2 המחזורים הראשונים היו רגילים אבל 2 המחזורים האחרונים היו מאוד חלשים ברמה של רק בניגוב היה יוצא דם אדום נוזלי לא חום והיו מספיקות לי תחבושות יומיומיות הייתי אצל הרופא והוא ראה באולטראסונד רירית תקינה ועבה השאלה ממה זה יכול לנבוע והאם זה יכול להוות קושי להיכנס להריון ?

30/01/2015 | 07:41 | מאת: צביה רן

שלום הדר, צר לי על אובדן התינוק. לא כתבת כמה זמן עבר מאז הלידה, לפעמים לוקח לגוף זמן להחלים, שלא לדבר על החוויה גם של הגוף וגם של הנפש. מכיוון שזה פורום תמיכה לא אוכל לענות על שאלות רפואיות, אותן תצטרכי לשאול את הרופא שלך. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה