מנסים להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

27/01/2015 | 21:14 | מאת: שני

שלום אני ובעלי מנסים להיכנס להריון קצת מעל שנה... ( עם הפסקה של חודשיים)אני בתחילת שנות ה30.. ( עברתי הפלה מתוכננת בצעירותי) בעלי עשה בדיקת זרע והכל בסדר ואני עשיתי בדיקת הורמונים והכל בסדר.. בחודשים אחרונים עשיתי גם דיקור סיני.. הרופאה שלי חושבת שאין צרוך להיות בלחץ וצריך להמשיך לנסות אבל במידה ואני מעוניינת השלב הבא הוא בדיקה של החצוצרות אם הן חסומות ואז כדורים אם החצוצרות פתוחות... עד כמה שהבנתי הבדיקה כואבת.. האם כדי לעשות את הבדיקה, מה גורם לחצוצרות להיות חסומות? והאם יש עוד משהו שניתן לנסות חוץ מהבדיקה הכואבת? תודה ויום טוב

28/01/2015 | 07:56 | מאת: צביה רן

שלום לך, אני חושבת שהרופאה צודקת ואין לכם מה להכנס ללחץ. יחד עם זאת אני חוששת שיש בעיה רגשית שקשורה להפלה שלך ולאמונות שיש לך סביב היריון ולידה. תוכלי לפנות לטיפול רגשי שינקה את האמונות האלו. אם תרצי, תוכלי לדבר אתי. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

28/01/2015 | 16:01 | מאת: שני

תודה אך שאלתי היתה לגבי התהליך של הבדיקה של החצוצרות... אשמח לדעת על סמך מה החלטת שאני צריכה תמיכה רגשית ושיש לי אמונות שקשורות להפלה את לא מכירה אותי ולא נראה לי לעניין לקבוע בצורה כזאת שיש לי אמונות כאלו ואחרות... במידה ושאלתי לא מתאימה לפורום זה ניתן היה להגיד כך מבלי לקבוע את מצבי הרגשי

29/01/2015 | 08:22 | מאת: צביה רן

מכיוון שהפורום הוא פורום תמיכה על בדיקת חצוצרות תצטרכי לבדוק בפורום רפואי. מרבית הנשים שעברו הפלה, אם טבעית ואם יזומה, חוות חוויה לגמרי לא פשוטה, ונצרפת בתאי הגוףץ ואת החוויה הזאת כדאי מאד לשחרר. הטיפול הוא קצר וממוקד ודורש מעט מאד מפגשים, לפעמים אפילו אחד מספיק, ראיתי את זאת עם נשים שעבדתי אתן. אז לפני שהולכים לפרוצדורה של בדיקת חצוצרות, אם עד עכשיו הכל תקין אצלך ואצל בן זוגך, ממליצה לך לבדוק מה שהמלצתי. את יכולה גם לבדוק בפייסבוק את רינת גל, יש לה תהליך שהיא קוראת לו: "לדבר עם הרחם". כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה