HELICO

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

22/01/2015 | 10:23 | מאת: לילי

שלום רב, קבעו לי בדיקה בשם Helico. Pylori Breath test-06677, אך שכחתי להזכיר לרופא שאני בהריון שבוע 27. 1.השאלה האם בדיקה הזאת מותרת בזמן הריון, כי אני זוכרת שצריך לשתות איזה חומר מגעיל לפני זה? אני עושה את הבדיקה בעקבות לחשש של קמפולובקטר שגילו לחתול לפני חודש ולמרות התרופות זה לא עובר לו. 2. האם לא עושים את הבדיקה בעזרת בדיקת צואה? כך גילו את החידק למשל לחתול שלי , בצואה. בתודה מראש

23/01/2015 | 07:16 | מאת: צביה רן

שלום לילי, חזרי למרפאה שלך ותשאלי את האחות מה הבדיקה, באיזה תנאים היא מתבצעת. זהו פורום תמיכה בלבד. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה