בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

20/01/2015 | 23:45 | מאת: ליהי

שלום, אני בת 32, שבוע 14, הריון ראשון. עשיתי לפני כשלושה שלושה שבועות את בדיקת ה NIPT, שמיועדת להחליף את מי השפיר, לשמחתי, הכל יצא תקין, כך גם בדיקת השקיפות עורפית, אבל אני עדין מאוד לחוצה וחושבת על בדיקת מי שפיר, אני מרגישה שכל מי שמקיפה אותי מתייחסת לבדיקה כמובן מאליו, גם מי שכמוני, לכאורה אינה נמנית בשום קבוצת סיכון. אשמח לקבל חוות דעת, עמדה לגבי בדיקת ה- NIPT וכו תודה רבה

23/01/2015 | 07:11 | מאת: צביה רן

שלום ליהי, את אשה ממש צעירה ואם קיבלת 2 תשובות טובות למה לחפור? לפעמים צריך לאטום את האזניים כי הסביבה לפעמים מרעילה אותו. בדיקת מי שפיר בהחלט בדיקה שיוצרת סיכונים. הקשיבי לאינטואיציה שלך ואם יש צורך פני למכון גנטי להתייעצות. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה