אופנוע ים בהיריון... שאלה חשובה ודחופה לי בבקשה!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

14/08/2014 | 10:48 | מאת: בתאל

היי , שמי בתאל בת 20 כרגע בשבוע 21... (להריוני הראשון) כשאהיה שבוע 23.5 אני ובעלי יוצאים לנופש בטבריה.. השאלה שלי היא האם יהיה מותר ואפשרי ולא מסכן ומסוכן לעשות אופנוע ים (בליווי מדריך כמובן)? או כל אטרקציה ימית דומה ? ממתינה לתגובה, תודה רבה מראש!!!!!(:

15/08/2014 | 07:28 | מאת: צביה רן

שלום בתאל, באופן כללי עיסוק בפעילות גופנית הוא בריא כשהאשה בריאה וכשההיריון בריא. אני חושבת שגם אם יש מדריך, קצת מאתגר לעשות ספורט ימי. אני בטוחה שאם המדריך ידע שאת בהיריון הוא לא ימליץ לקחת אותך. מקוה שתמצאי תעסוקה מעניינת כשבן זוגך יהיה באופנוע ים. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה