סכרת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/07/2014 | 09:04 | מאת: שיר

שלום רב, עקב ריבוי מי שפיר נשלחתי לבדיקת סוכר 100 הערכים שהתקבלו: בצום- 85 אחרי שעה- 128 אחרי שעתיים- 94 אחרי 3 שעות- 50 לפי מה שהבנתי 2 התוצאות האחרונות מתחת לנורמה... האם זה תקין? האם יש לבצע התייחסות מיוחדת? מה הכוונה שהערכים נמוכים מהנורמה?

16/07/2014 | 08:39 | מאת: צביה רן

שלום שיר, עליך לחזור לרופא עם התוצאות כדי שיסביר לך אותן וינחה אותך בהתאם. פורום זה הוא פורום תמיכה בלבד. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה