ערכי בטא לאחר הריון אקטופי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

13/07/2014 | 15:01 | מאת: אושר

שלום, יש לי כמה שאלות ואני ממש מודאגת. לפני חודשיים עשיתי בדיקת בטא שתשובתה הייתה 44 יום אחרי האיחור והכפילה את עצמה כראוי עד שהגיע ל 2500 ועדיין לא נצפה שק הריון ,בינתיים היו לי דימומים חומים וכאבים וכשהגעתי לבית החולים אבחנו הריון מחוץ לרחם בסמוך לחצוצרה הימנית...הייתה בהשגחה מס ימים והבטא התחילה לרדת ללא התערבות רפואית. ביום חמישי האחרון, יום לפני האיחור 10.7 עשיתי שוב בטא שתוצאתה 38 ..באותו היום התחילו דימומים חומים ללא כאבים חזקים רק אי נוחות בבטן. היום 13.7 עשיתי שוב בטא שיצאה 99 . אני בספק שהעליה תקינה למרות שמלחתחילה הבנתי שהיא נמוכה . כעט עדיין יש דימומים חומים יש לציין. השאלה שלי אם העליה של הבטא תקינה ואם הדימומים האלה זה משהו נורמלי. אני ממש מודאגת וחרדה לשלום ההריון הזה.

14/07/2014 | 09:01 | מאת: צביה רן

שלום אושר, אלו שאלות שעליך להפנות לרופא. פורום זה הוא פורום תמיכה בלבד. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה