זיהום בקיבה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

18/06/2014 | 11:14 | מאת: נאור

בן דוד שלי נמצא בארץ עם אשתו, אשתו עברה אובדן העובר לפני מספר חודשים היה לה זיהום וזה עבר עם תרופה קודאין שנתנו לה. עכשיו בארץ חסר לה שוב הזיהום וכדי לראות רופא ולקבל מרשם ביקשו ממנו 400 דולר בטרם. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת שתוזיל את המחיר

19/06/2014 | 06:43 | מאת: צביה רן

שלום נאור, אם לאשה יש ביטוח רפואי שעשתה לקראת הנסיעה, הוא צריך לכסות את הביקור בטרם. אם לא - שווה לשלם כל סנט כדי להחלים. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה