דום נשימה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/06/2014 | 11:56 | מאת: רונית

אני שמנה וסבלתי מהפרעות שינה לפני ההריון. נכנסתי להריון לפני כשלושה חודשים ורציתי לדעת מה ההשפעות של הפרעות נשימה בשינה על העובר.

06/06/2014 | 16:15 | מאת: צביה רן

שלום רונית, העובר מקבל את האויר ואת המזון דרך חבל הטבור. הבעיה של הפרעות השינה ודום נשימה בקשר אליך. אני חושבת שיהיה לך כדאי לטפל בהן מיד אחרי הלידה. דום נשימה הוא עניין רציני. מציעה לך לבדוק נשימה נכונה בשיטת בוטייקו. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה