אשמח לעצה לפני כניסה להיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/05/2014 | 23:22 | מאת: נעמה

שלום, אני מעוניינת להיכנס להיריון שני, יש לי ילדה בת שנה וחודשיים, אשמח לעצה: 1. כרגע אני על גלולות, האם אפשר לנסות להיקלט עם תום המחזור הבא או שעלי לקחת "תקופת התנקות". 2. האם יש לקחת חומצה פולית שלושה חודשים לפני (בהכרח) או שבכל רגע נתון לפני הכניסה להיריון זה גם בסדר (אם ניקלט מהר). 3. התחלתי חפיסת גלולות חדשה לפני יומיים - שאפסיק אותה או שנמשיך עד הסוף? תודה,

13/05/2014 | 19:06 | מאת: צביה רן

שלום נעמה, התחלת חפיסה, סיימי אותה, אין טעם לבלבל את הגוף. חומצה פולית תתחילי לקחת כבר עכשיו בסך הכל היא לא גורמת נזק, זה סוג של ויטמין B. לגבי "פסק זמן" בין הגלולות להיריון, עדיף שתשאלי בפורום הרפואי. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה