הריון ?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/04/2014 | 08:56 | מאת: ל.ל

שלום רב, אני בעלת שחלות פוליציסטיות...מחזור לא ממש סדיר.מחזור אחרון לדעתי היה בחודש פברואר. לקראת נסיעה לחו"ל ביקשתי מהרופאה כדורים כדי שלא אקבל מחזור שם,עשיתי בדיקת הריון ביתי סביב סוף חודש מרץ ויצא שלילי. הרופאה נתנה לי פרימולוט נור שהתחלתי לקחת ב17.4 והפסקתי אחרי ששבתי מחו"ל ב 22-23.4 . מאז חשבתי שאקבל מחזור.הציצי שלי בימים האחרונים מאד מאד רגיש וכל הזמו יש לי כמו כאבי מחזור.עשיתי הבוקר בדיקה ביתי ויצא חיובי. האם זה הריון בטוח או שהתוצאה היא בהשפעת הכדורים? אני לחוצה כי זה הריון לא רצוי ואני כבר בת 41.5 .....אשמח לקבל תשובה

29/04/2014 | 09:56 | מאת: צביה רן

שלום לך, בדיקת דם תאשש את מצבך. אם ההיריון לא רצוי רק בגלל הגיל, רצוי לחשוב שוב, כי היום נשים רבות יולדות ילדים בריאים גם מעל גיל 40. אם אינך רוצה ילד נוסף, זה כבר סיפור אחר ועליך לבדוק מה לעשות, אם את אכן בהיריון. כל טוב עם כל החלטה שתחליטי, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה