הריון ואימון גופני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/04/2014 | 06:40 | מאת: אור

שלום, מזה כשנה וחצי אני עושה זומבה פעמיים בשבוע (פעילות אירובית מאומצת). הפעילות כוללת קפיצות רבות והעלאת דופק. אני בשבוע 5 להריון שני (הראשון היה קיסרי) . קבעתי תור לרופא בעוד שלושה שבועות. האם בינתיים כל עוד אני מרגישה טוב ומסוגלת, אני יכולה להמשיך עם אותה פעילות? תודה

29/04/2014 | 09:54 | מאת: צביה רן

שלום אור, מכיוון שאת רגילה לפעילות ומרגישה טוב, אין שום מניעה להמשיך בה. היי קשובה לגוף וכשקשה לך הורידי מעט את העומס. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

30/04/2014 | 16:27 | מאת: אורחת

אחרי קיסרי.... פעילות מאומצת,,,, קפיצות רבות - לא הייתי מסתמכת על עצות באינטרנט

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה