פוליפ מדמם במגע בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

26/04/2014 | 17:18 | מאת: אנונימי

שלום רב אני בהריון ראשון שבוע 26 ולאחר קיום יחסים הופיעה הפרשה ורודה, ניגשתי למיון ושם אבחנו אקטרופיון, לאחר 4 ימים בבדיקת מעקב אצל רופאת נשים היא אינה ראתה אקטרופיון אך ראתה פוליפ והסירה אותו ובנוסף ערכה בדיקת פאפ האם פוליפ זה ממצא שכיח בהריון? הרופאה ציינה שהפוליפ היה מדמם במגע ולכן הסירה ושלחה לביופסיה אני בלחץ היסטרי, מה הסיכוי שזה תהליך טרום ממאיר או ממאיר? תודה ושבת שלום

27/04/2014 | 09:24 | מאת: צביה רן

שלום לך, זה בכלל לא חשוב אם פוליפ שכיח בהיריון. חשוב שהלכת לבדיקה וקיבלת טיפול ועכשיו עליך להמתין לתוצאות כדי לדעת איך לטפל. ברגע זה אין מה לעשות חוץ מאשר לנסות להירגע. בגלל פעילות הורמונלית מואצת בהיריון צצים לפעמים כל מיני גידולים ובלוטות וכדאי לעשות בדיוק מה שעשית. אני מקוה שתקבלי תוצאות שירגיעו אותך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה