הריון לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

16/04/2014 | 08:56 | מאת: אפרת

שלום במהלך 9 חודשים אחרונים עברתי שני הפלות לאחר הפסקות דופק שבהן עברתי הוסטרוקופיה שבוע 7 וגרידה שבוע 9 בתאריך 13.4 עדיין לא קיבלתי מחזור במכתב השחרור התבקשתי להימנע מלהיכנס להריון ב3 חודשים , וכרגע ממתינה לתור להיבדק לקרשיות וקימתי יחסים ללא אמצעי מניעה אני מרגישה שאני צריכה לקבל מחזור אבל כלום הרגשה שיש בדרך כלל בתחילת ההריון ( יש לי ילדה בת 3.5) האם זה מסוכן וקריטי עם נכנסי להריון ללאהקבלת מחזור ???

16/04/2014 | 09:22 | מאת: צביה רן

שלום אפרת, התבקשת לא להרות למשך 3 חודשים. הגוף צריך לאגור כוחות ואנרגיה לאחר 2 הפלות, שלא לדבר על מטענים רגשיים שיש שם וגם בהם צריך לטפל. מאד חשוב לעשות את בדיקת הקרישיות כי היא אחת הסיבות הנפוצות להפלות. בדקי אם את בהיריון לשם ודאות ובבקשה הקפידי על ההמלצות ועל עריכת הבדיקה לכשתגיע. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה