כדורים לזירוז מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

25/12/2013 | 17:38 | מאת: רוצה להיות אמא

הי, אני לוקחת גלולות כ10 שנים. לפני חודשיים הפסקתי לקחת.. ולא קיבלתי מחזור.. ואנחנו מנסים להיכנס להריון.. עשיתי בדיקות הריון, בדיקת דם והכל יצא שלילי. עכשיו כבר לא קיבלתי מחזור חודשיים... לקחתי את הכדור שמזרז מחזור... סיימתי לקחת אותו יום ראשון, היום יום רביעי והייתה לי סוג של הפרשה חומה בהירה .. לא דומה למחזור בכלל והיו לי היום מערבולות כאלה בבטן.. האם יש סיכוי שאני בהריון? תוך כמה זמן אחרי לקיחת הכדור אמורים לקבל מחזור? מה השלב הבא אם אני לא מקבלת מחזור?;( המון תודה!!

26/12/2013 | 08:21 | מאת: צביה רן

שלום לך, החיפזון מן השטן. צריך להבין שכדורים למניעת היריון משבשים את המנגנון ההורמונלי הטבעי. הדימום שהוא כאילו הווסת הוא דימום מלאכותי. ולכן, אחרי 10 שנים של שיבוש, לפעמים לוקח זמן לגוף לחזור לתפקוד הבריא והנורמלי שלי, כך שכדורים לזירוז וסת, הם שוב משהו מלאכותי. אני מאד ממליצה לצאת מהלחץ ולהתחיל טיפול שישלב תזונה בריאה שתעודד את המנגנון הבריא, דיקור סיני או רפלקסולוגיה. אם תרצי להתייעץ אתי אשמח להפנות. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה