נתוני כליה חריגים !

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/12/2013 | 17:11 | מאת: סלב

שבוע ה18 להריון עם ממצאים : כלי ימנית באורך 23 מ"מ ,מעל אחוזון 97 . ארגונית מהרגיל ,אין דיפרנציאציה לדוקטוס ומדולה. קיים הידרונפרוזיס של האגן והגביעים. ללא הרחבה משמעותית של האגן והכליה .כליה שמאל לא נצפתה במקומה וגם לא באגן .. מה זה אומר ? האם יש סיכוי שיוולד לי ילד בריא?

24/12/2013 | 06:57 | מאת: צביה רן

שלום לך, תצטרכי לברר את הנתונים עם הרופא שלך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה