טיסה של 4 שעות לברצלונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

22/12/2013 | 17:30 | מאת: שירי

שלום רב!!! אני אמורה לטוס לברצלונה ואני בשבוע ה10 להריון רציתי לדעת אם עליי לחשוש מאיזשהי כל סיבה?? קראתי על קרישי דם במהלך הטיסה ונורא נלחצתיי ..תודה רבה אחכה לתשובה

23/12/2013 | 06:37 | מאת: צביה רן

שלום שירי, אם את בריאה וההיריון תקין את יכולה לנסוע בשקט. תדאגי מדי פעם לקום ולהסתובב קצת במטוס, אם כל זה שזה לא תמיד נוח. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה