הריון מתוכנן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

21/12/2013 | 09:40 | מאת: אביבית

שלום, מקווה שאני בפורום הנכון. אני בת 30 נשואה עם 2 ילדים. כעת, מתכננים את הילד השלישי. אתמול קיימנו יחסי מין מלאים ולצערי רק הבוקר נפל לי האסימון שבעלי נוטל פרופסיה כ-שנתיים. אני יודעת שאיכות הזרע עלולה להשתנות אך מקווה שמבחינה זאת יהיה בסדר. אני מודאגת האם מותר בכלל להכנס להריון בזמן הזה? או שמא צריכים להמתין תקופה מסויימת, ומה קורה אם כבר קיימתי יחסי מין מלאים, האם ליטול פוסטינור? פרופסיה זאת תרופה נגד התקרחות והבנתי שרמת ה dht יורדת ועלולה לפגוע בעוברים זכריים. האם זה תקף גם לגביי, שאמנם לא יודעת אם עדיין בהריון ואם כן ויהיה זכר. אשמח לקצת סדר, בברכה אביבית.

22/12/2013 | 06:53 | מאת: צביה רן

שלום אביבית, תשאלי בפורום היריון ולידה מקצועי, זהו פורום תמיכה, או דברי עם רופא המשפחה או רופא הנשים שלך בטלפון. יתכן שגם רוקח יכול לענות על כך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה