הפרשות חומות שבוע 11

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/12/2013 | 23:37 | מאת: אושר

היי, בת 21 הריון ראשון... בשבוע 11 4 ומזה כשבוע יש הפרשות חומות אשר צבען משתנה (פעם כהות פעם בהירות). אין כאבי בטן או התכווצויות אך ההפרשות מדאיגות מעט. זה קרה גם בשבוע 7 ובשבוע 9 לאחר בדיקה ואגינאלית אבל לתקופה קצרה יותר של יומיים-שלושה. לדעתי התאריכים האלה הם התאריכים שהייתי צריכה לקבל וסת.. האם ייתכן קשר בין השניים? יש סיבה לדאגה?

16/12/2013 | 10:52 | מאת: צביה רן

שלום אושר, אין לי מושג אם יש קשר. המשיכי לעקוב. אם יש החמרה, פני לרופא. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה