חלב אם גזים ועצירות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/12/2013 | 13:12 | מאת: חני

היי בנות ילדתי את ביתי לפני כחודשיים, אני משתדלת לתת לה חלב אם במקום לתת בקבוק האם מישהי מכירה דרך יעילה להגברת ייצור חלב אם? בנוסף הקטנה שלי מגזים האם מישהי מכירה דרך להרגיע גזים ולטיפול בעצירות אצל תינוקות ??

13/12/2013 | 06:58 | מאת: צביה רן

שלום חני, קודם כל מזל טוב. לא ברור לי כשאת כותבת: "אני משתדלת לתת חלב אם במקום בקבוק" אני מבינה שאת מניקה? הנקה היא האופציה הראשונה, לא הבקבוק. לשם הגברת החלב היכנסי לבית טבע ובקשי תערובת של תה להגברת החלב. יש כזו. בנושא הגזים, מרבית התינוקות עוברים את התקופה המאתגרת הזו תוך שלושה חודשים. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

17/12/2013 | 09:13 | מאת: עדי

היי גם לי הייתה את הבעיה הזאת, לא נעים בכלל יכולה להמליץ לך על פורמולה הומאופתית שנקראת חלבון - להגברת ייצור חלב אם בעת ההנקה.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה