אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/11/2013 | 15:47 | מאת: אנונימית

שלום ילדתי לפני שלושה חודשים.... קיבלתי ווסת ראשונה אחרי הלידה ב 31/10 ... לפני כ 10 ימים היה דימום קל ( ממש טיפה או שתיים) אני מפחדת שזה יהיה סימן להריון... עשיתי אתמול בבוקר בדיקה ביתית ויצא שלילי..בנוסף עשיתי היום בדיקת דם והתשובה גם שלילית...אני יודעת שהיה מוקדם מידי לבדוק כי עדיין אין איחור בווסת אבל אין לי סבלנות לחכות יותר כי אני לא מעוניינת בכלל בהריון בתקופה הזאת... שאלתי היא האם התוצאות של שתי הבדיקות אמינות או לא??? אני בטוחה שפעם אחרונה שקיימנו יחסים( לא גמר בפנים ..סליחה על הביטוי) היתה ב 16/10 אז אם באותו יום נקלט הריון היינו צריכים לראות את זה בתוצאות של הבדיקות?? תודה

30/11/2013 | 07:39 | מאת: צביה רן

שלום לך, לפעמים אחרי לידה לוקח לגוף זמן לחזור לעצמו "הנורמלי". האם לפני ההיריון לקחת גלולות? האם את מניקה? הגורמים הללו יכולים לעשות שינוי, כי אם לקחת גלולות הגוף היה על "מנגנון אוטומטי" שגורם לדימום אך זו לא וסת אמיתית. אם את מניקה, בהחלט יכולים להיות שיבושים. ממה שאני זוכרת (וזה היה מזמן) ששה שבועות אחרי הלידה הולכים לבדיקת רופא ואז גם להתאמת אמצעי מניעה. בדקי את עצמך לגבי כל מה שכתבתי כאן ואם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות למי מיטב ידיעתי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

30/11/2013 | 20:12 | מאת: אנונימית

תודה לך... כן אני מניקה ולא מוסיפה תחליפי חלב... לא לוקחת גלולות...עד היום לא קיבלתי מחזור חוץ ממה שהיה ב 31/10 .. אני מודאגת מאוד מלהיות בהריון למרות שעשיתי אתמול שוב בדיקה ביתית ( יס אור נו פרופישנאל) ויצא שלילי... אם יש הריון היה צריך להופיע בתוצאות הבדיקות שעשיתי? שוב אני מזכירה לך שפעם אחרונה שקיימנו יחסים היה ב 16 / 10 (לא מלאים)

01/12/2013 | 07:14 | מאת: צביה רן

שוב שלום לך, נשים שמניקות מלא, הרבה מאד פעמים אין להן וסת כלל במשך חודשים רבים. לכן, חשוב להתאים אמצעי מניעה. לכי לבדיקת רופא והתייעצי עמו. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

01/12/2013 | 08:13 | מאת: אנונימית

סליחה .... ילדתי ב 18/8 מחזור ראשון אחרי לידה היה ב 31/10... פעם אחרונה שקיימנו יחסים היה ב 16/11...... עשיתי כבר שלוש בדיקות ביתיות שהאחרונה מהם היתה ב 29/11 וכולפ יצאו שליליות.. בנוסף עשיתי בדיקת דם ב 28/11 וגם שלילית.. למרות זאת עדיין לא קיבלתי מחזור

02/12/2013 | 18:20 | מאת: צביה רן

שיבוש במחזור. רצוי שתפני לרופא. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה