עזרה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

28/11/2013 | 06:02 | מאת: טל

היי,שנה שאני מנסה להכנס להריון אך יש לי מחזור לא סדיר הרופא נתן לי איקיקמל אך איני מעוניינת לחכות למחזור הבא(שיכול להגיע גם עוד 3 חודשים) לכן רציתי לדעת אם זה בסדר להתחיל ליטול גלולולת ולהפסיק לאחר שבועים על מנת שאקבל מחזור ואז להתחיל ליטול את האיקיקמל

28/11/2013 | 06:54 | מאת: צביה רן

שלום טל, עליך לפנות לרופא להדרכה. מזמינה אותך לדבר אתי, כי אני חושבת שיש עוד דברים שצריך לטפל בהם לפני תחילת טיפול הורמונלי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה