שישה שבועות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/11/2013 | 00:25 | מאת: שני

שלום, אני נמצאת בשבוע ה שישי לאחר לידה וביום חמישי הקרוב יש לי תור לרופא נשים. היום קיבלתי מחזור ראשון ורציתי לקחת גלולות, האם יש דרך לקבל מרשם מרופא דחוף לגלולות לפני הבדיקה? אני פשוט רציתי להתחיל עם הגלולות כמה שיותר מהר, תודה

19/11/2013 | 08:42 | מאת: צביה רן

שלום שני, אני מאד ממליצה לך להמתין לביקור אצל הרופא. יתכן שצריך להחליף גלולות, בינתיים תשתמשו באמצעי מניעה אחרים. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

19/11/2013 | 08:57 | מאת: שני

רציתי להתחיל גלולות לא רק מהסיבה של אמצעי מניעה אלא בגלל הפצעים ההורמונלים כמו פצעי בגרות על הפנים שלי שמתחילת ההריון אני מחכה לזה, ולכן מאוד חשוב לי. האם רופא משפחה יוכל לתת לי מרשם? או רק רופא נשים?

19/11/2013 | 18:19 | מאת: אהובה

את יכולה להרים טלפון לרופא המשפחה (או לרופא הנשים שלך) ולשאול.. קחי בחשבון, שאולי תקבלי תשובה שחשוב שתיבדקי קודם לכן אצל רופא נשים והוא זה שייתן ייעוץ לגבי אמצעי המניעה שמתאים לך כעת, שהרי זה תלוי, בין היתר, גם בשאלה אם את מניקה או לא . ואולי תקבלי תשובה אחרת :) מזל טוב!

20/11/2013 | 06:41 | מאת: צביה רן

שלום שני, עכשיו כשהבהרת את הסיבה לדחיפות בגלולות, אם יורשה לי, אני לא חושבת שהורמונים הם הדרך לטפל בפצעים. אני חסידה גדולה של רפואה משלימה שמטפלת בבעיה מהשורש ולא רק בסימפטום, שהרי הסימפטום (הפצעים) אומרים משהו על מה שקורה בגוף. לכן אני ממליצה על בדיקה יסודית למקור ואז בחירה שתהיה שילוב של תזונה או טיפול נטורופתי, או ברפואה סינית או רפלקסולוגיה כדי לטפל בבעיה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה