כאב בטן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/07/2013 | 22:23 | מאת: קרן

שלום רב, אני חודשיים וחצי לאחר לידה בשבועיים האחרונים אני חווה כאבי בטן. מדובר בבטן תחתונה בנוסף לכך היציאות קשות. אני מניחה שללא קשר אני סובלת מנדודי שינה. מה יכולה להיות הסיבה ?האם יתכן קשר ללידה? ולאיזה סוג רופא עליי לפנות? תודה מראש קרן

13/07/2013 | 06:26 | מאת: צביה רן

שלום קרן, לכי לרופא משפחה לעשות בדיקות, כמו כן לכי לבדיקה גניקולוגית. אם את סובלת מיציאות קשות, הוסיפי ירקות לתזונה שלך, אורז לבן למשל, יכול לגרום אפילו לעצירות. יתכן גם שכדאי לך ללכת לתזונאית. לגבי נידודי שינה האם את מתעוררת הרבה בגלל התינוק? האם יש לך מחשבות מטרידות? כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

13/07/2013 | 14:45 | מאת: קרן

באופן כללי אני מרבה באכילת ירקות כי אני מאוד אוהבת. לגבי נדודי השינה הילדונת ישנה מעולה בלילה בדכ כשמונה שעות ברצף! ואתמול בלילה גם הפתיעה אותנו וישנה עשר שעות אז כך שזה ממש לא בגללה פשוט יש לי מחשבות מטרידות. בינתיים אני נעזרת בקלמנרבין אבל אני מפחדת שלטווח הארוך זה לא ככ טוב. אתמול בלילה התשתי את עצמי עם ספר וזה דווקא עשה את העבודה אבל רק לאחר שעתיים קריאה הלכתי לישון. מה דעתך?

14/07/2013 | 06:25 | מאת: צביה רן

קרן, אני חוזרת על המלצתי ללכת להיבדק בגלל כאבי הבטן. לשינה תוכנה לנסות רסקיו לילה, אלה תמציות באך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה