תאומים ומצגים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

26/02/2007 | 13:19 | מאת: אורי

שלום רב, אשתי בשבוע 32 עם תאומים. המצג של העובר הראשון הוא "ראש" ואילו העובר השני (ה"רחוק" יותר) "עכוז" אנו מאוד מודאגים , מאחר ואנו לא מעונינים בניתוח קיסרי אלא בלידה רגילה. שתי שאלות: * לפי מיטב הבנתי אם העובר השני ולא הראשון במצג עכוז ניתן לבצע לידה רגילה , האם זה נכון ? * האם העובר עדיין יכול להתהפך בשבוע כזה. תודה רבה רבה מראש.

26/02/2007 | 17:09 | מאת: ע

אורי, בראש וראשונה אני חושבת שאתם צריכים להתייעץ עם הרופא שעוקב אחר ההריון שלכם מכיוון שהוא מכיר את כל הפרטים . מכיוון שבפורום זה אין רופא אני מציעה לך לשאול בפורום "הריון ולידה" של דוקטור יפת יובל., זה הפורום המקצועי השכן. מכיוון שראיתי את שאלתך גם בסטארמד -- ד"ר קוגלר כבר ענה בעבר לשאלה דומה. http://www.starmed.co.il/Forum/?ForumID=50&Keywords=התעלה%20כבר%20פתוחה זו תשובה עקרונית, למידע כללי, ולכן זה לא יכול להחליף ייעוץ אישי לא וירטואלי. המון בהצלחה

26/02/2007 | 19:30 | מאת: צביה רן

שלום אורי, מזל טוב להיריון תאומים. ראשית, התאומים עוד עשויים להסתובב ברחם. שנית, רצוי לשאול את הרופא המטפל. שלישית, שמעתי שיש דיקור סיני להיפוך העובר. אולי כדאי להתעניין. בהצלחה בהמשך ההיריון ולידה פשוטה צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת

05/03/2007 | 15:57 | מאת: טלי קאופמן

אורי שלום, איזה יופי! תאומים! כן, כשהעובר הראשון במצג ראש יש אפשרות ללדת לידה וואגינלית. בהצלחה ושתהיה לידה קלה ומדהימה! טלי קאופמן מדריכת הכנה ללידה 054-6377897 http://www.leida.co.il/talikaufman/

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה