כאבי רגליים- אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

31/07/2004 | 16:49 | מאת: זהר

שלום לכולם, ילדתי ילדה מקסימה לפני 5 חודשים. מאז הלידה אני סובלת מכאבי רגליים- כמו של מחזור אבל כל הזמן... אני בטוחה (כמעט) שזה קשור לעייפות, מותשות, הנקה (אני רק מניקה), אבל האם שווה לבדוק את זה? איזה רופא ללכת? תודה זהר

31/07/2004 | 23:01 | מאת: צליל

שלום זוהר ! בגלל ה"כמעט בטוחה" - אני בטוחה שכדאי להיבדק. הכתובת הראשונה היא רופא המשפחה, שיפנה לבדיקת דם, ואם יש צורך - להמשך טיפול. עייפות יכולה להיות גורם, כמו גם אנמיה או חסרים אחרים (האם המשכת לקחת מולטיויטמין אחרי הלידה ? זה חשוב במיוחד למיניקות), אבל רצוי לבדוק מה בדיוק הגורם וכך להחליט על הטיפול. בהצלחה !

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה