חיסון אדמת לפני הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

26/07/2020 | 10:14 | מאת: ג.ק

שלום, לאחרונה ערכתי בדיקות לפני הריון, בין היתר לגילוי נוגדני אדמת. התברר כי קיימים נוגדנים בשיעור 11.7 בלבד. אין לי תיעוד בעניין קבלת החיסונים (אבדו פנקסי חיסונים), ומשגרתי בחו״ל- לא ברור אם קיבלתי חיסון יחיד בתור תינוקת, 2 מנות חיסון או שלא קיבלתי חיסון בכלל. אני לא בהריון, ורוצה ״להיות מוכנה״ מבחינת החיסון... כיצד עליי לפעול? כמה מנות חיסון עליי לקבל? תודה!

שלום, למשרד הבריאות יש מוקד שירותי טלפוני, גם לגבי חיסונים. מוזמנת לייצור איתם קשר *5400 כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה